Постинг
07.06.2011 10:21 -
Булгур с патладжан
Продукти: 2-3 патладжана 200-300 г. булгур 2 стръка пресен чесън 2 домата 1-2 с.л. зехтин копър и магданоз за поръсване Начин на приготвяне: Първо, измийте патладжаните, нарежете ги на филии, поръсете със сол и оставете да се изцедят от горчивата вода. След това, изплакнете и отцедете булгурът. Нарежете чесънът на ситно, а доматите и патладжаните [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/05/%d0%b1%d1%83%d0%bb%d0%b3%d1%83%d1%80-%d1%81-%d0%bf%d0%b0%d1%82%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d0%bd.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/06/05/%d0%b1%d1%83%d0%bb%d0%b3%d1%83%d1%80-%d1%81-%d0%bf%d0%b0%d1%82%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d0%bd.html
Търсене